Film i TV

ZASITIO SE SVEGA: Nakon optužbi za NASILJE, bivši zadrugar progovorio o svemu: “Pokušavam da vratim SLOBODU!”

Kenan Tahirović bio je jedan od najvećih zavodnika u “Zadruzi”, a po izlasku iz rijalitija odlučio je da se povuče iz javnog života.

Zadruga - Srbija danas

On je u Bijeloj kući započeo romansu sa Rialdom Karahasanović, ali ta veza nije uspjela i pjevačica ga je optužila za nasilje. Tahirović sada uživa u ljubavi sa novom djevojkom, koju krije od očiju javnosti, ali ne krije da je zaljubljen, piše Srbija danas.

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović – Screenshot

– Ona nije javna ličnost, ne bih otkrivao njen identitet. Ovo je prvi put ikada da nas je neko fotografisao zajedno. Jesmo, u vezi smo. Kratko je još, ali je slatko – kazao je Tahirović.

Bivši zadrugar otkrio je i zašto se povukao iz medija.

– Zasitio sam se svega. Želim privatnost i uživam u svom miru koji sam imao prije te neke “Zadruge”. Sada pokušavam da vratim tu svoju slobodu, mir i spokoj. I ide mi, mogu reći – rekao je on i objasnio čime se bavi poslije rijalitija:

– Brat više i svira i pjeva, ja sam čisto više podrška tu, malo pjevušim i ništa više od toga. Mi to snimamo samo za Instagram, iako imamo, vjeruj, pozive da pjevamo i u Americi. Ali ništa od toga, ja niti pjevam, a njemu to nije cilj u životu, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh