Film i TV

VAŽNO PISMO VELIKOG ŠEFA: Zadrugarima neće biti SVEJEDNO – Svi moraju BEZ POGOVORA da urade JEDNU STVAR

Haos slijedi.

Ovonedjeljni vođa, Uroš Ćertić, okupio je zadrugare za crni sto i pročitao pismo Velikog šefa.

– Dragi zadrugari, kao što znate održavanje porodičnih sastanaka bi u “Zadruzi” trebalo da bude sastavni deo vaših života. Sad je neophodno da organizujete porodični sastanak sa temom međuljudski odnosi. Nadamo se da znate da svi treba da prokomentarišete dešavanja koja su uzburkala “Zadrugu”. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo, a onda je Ćertić samoinicijativno dodao da je polivanje voditelja kažljivo mjesečnim honorarom, kako bi potkačio Necu Lazića, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh