Film i TV

“POZITIVNA SAM JER…” – Zadrugarka se TESTIRALA NA SIDU – objavila REZULTATE i poslala snažnu PORUKU

Komentari ispod objave samo se nižu!

Deniz Dejm - Screenshot/srbija danas

Bivša zadrugarka, Deniz Dejm, aktivna je na društvenim mrežama i redovno dijeli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu, piše Srbija Danas.

Sada je objavila da je otišla da se testira na HIV virus i javno je objavilo rezultate. Testiranje je besplatno i nakon deset minuta od uzimanja uzorka se saznaju rezultati.

– Uvijek upotrebite zaštitu. Sad ću da se testiram na HIV i saznat ćemo za deset minuta rezultate – rekla je Deniz, a zatim se testirala.

Sada sam dobila rezultate. Moram da vam kažem da sam pozitivna jer sam negativna. Testirajte se, pogotovo ako ste LGBT, da znate da li imate nešto ili ne. Upotrebite zaštitu – poručila je Deniz.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

@missddame Testirajte se lutke ❤️ #lgbt #lgbtq #hivawareness #denizdejm #denisedame #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou ♬ elevator music meme song (TRAP) – Mister Ethan


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh