Film i TV

GUŠILA SE U SUZAMA! Aleks POBJEGLA u ekonomsko dvorište – ON došao da je UTJEŠI, ovo se neće svidjeti Dejanu

Aleksandra Nikolić iznervirala se što zadrugari već tri nedjelje kradu njenu hranu i konstantno je gladna.

Aleksandra Nikolić - screesnhot

Pobjegla je u ekonomsko dvorište kako bi se isplakala, a za njom je došao Stefan Radić Rodni kako bi je utješio.

– Sve mi kradu, nije fer. Tri nedjelje mijenjam štek, mijenjam sve, fina sam, ne diram nikoga, nije fer. Svako ima nešto u šteku, ja imam jednu supu – rekla je Aleksandra.

– Dijelit ćemo sve – rekao je Rodni.

– Neću da bude tako, ne znam više gdje da stavim hranu, gdje god da je stavim oni nađu i sve mi pokradu. Dođe mi sve da slomim da nema niko ništa da jede, tri nedjelje ista situacija, tri nedjelje moram da cimam nekog, a nisam paćenica – plakala je Aleks, piše Srbija danas.

– Stavi iza mog kreveta – rekao je Rodni.

– Dođe mi sve da polomim. Tri nedjelje isto svaki dan – jadala se Aleksandra.

Nema sumnje da se Aleksandrin dečko, Dejan Dragojević, nervira što se ovakve stvari dešavaju njegovoj izabranici. Mnogi se pitaju da li će Dejan doneti odluku da uđe u rijaliti i da zaštiti svoju djevojku.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh