Film i TV

JEDNOG JUTRA SAM REKLA – TREBA DA IDEM KOD LJEKARA: Pjevačica se izborila sa karcinomom, evo kako je izbjegla hemoterapiju

Pjevačica Ćana je uspela da se izbori sa karcinomom dojke! A evo zašto je otišla kod ljekara…

Stanojka Mitrović - screenshot

Godinu dana je trajala borba pjevačice Ćane sa tumorom, ali je ona izašla iz nje kao pobjednica! Folkerka koju malo ljudi zna po njenom pravom imenu Stanojka Mitrović ispričala je kako joj je otkriven rak dojke.

“Jednostavno sam jedno jutro ustala i pomislila da treba da idem kod ljekara. Kada mi je saopšteno da imam tumor, sebi sam rekla: Dobro, u životu sam imala mnogo borbi koje sam dobila. Ova je malo teža, ali ću i nju dobiti. Tu bolest sam shvatila kao upozorenje, a ne kao kaznu. Bila sam sigurna da ću izaći kao pobjednik, nijednog momenta se nisam uplašila”, ispričala je Ćana, prenosi Srbijadanas.

Kaže da je izbjegla hemoterapije i zračenja upravo zahvaljujući tome što je tumor otkriven u začetku.

“Vjerujte mi, u tom periodu sam imala potrebu da izgledam bolje nego što se osjećam. Na kontrole sam odlazila našminkana, sa sve onim drenovima, da pokažem i sebi i drugima da sam dobro.”

Ona je operaciju podnijela odlično, ali je nastupio problem sa bakterijom stafilokokom. “Umalo mi je došla glave i zbog toga su morali još dva puta da me operišu”, kaže Ćana. “Suprug je bio u većem strahu od mene. Kad su mi rekli da je dijagnoza loša, on je vozeći kući promašio sve ulice, išao je u kontrasmjeru.

Morala sam da ga smirujem. Ja uopšte nisam paničila. Svaka bolest služi da nas poduči, osim ako se ne otkrije prekasno. To sam shvatila, zato sam nakon borbe snimila pjesmu “Biće svega samo neće nas”, završila je Ćana svoju ispovijest, piše Lepa&Srećna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh