Film i TV

KONAČNA ODLUKA: Marko izabrao imeđu Anite i Milice Veselinović – Prva mu je LJEPŠA, a druga..

Ovo niko nije očekivao!

Milica i Anita - screenshot

Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Marko Marković, koji je inače proglašen za najljepšeg momka u Bijeloj kući, morao je da izabere između Milice Veselinović i Anite Stanojlović, piše Srbija danas.

Njih dvije su su samo neke od zadrugarki koje se bore za Markovu pažnju, a Marko je dobio pitanje da izabere koja mu je ljepša:

– Ko ti se više sviđa, Milica ili Anita? – pitao je Milan

– Anita ima ljepši fizički izgled, ali nije sve u tome. Anitu više ne gledma tim očima, pa nek bude Milica – rekao je Marko.

Detaljnije u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh