Film i TV

UROŠ ĆERTIĆ SE NE SMIRUJE! Nasrnuo na Jelenu Golubović, pa je ispolivao OVIM! Tužba se SPREMA!

– Vidimo se na sudu – poručila mu je Golubovićeva.

Jelena Golubović - Kurir.rs

Jelena Golubović i Uroš Ćertić od samog starta Zadruge 6 nemaju dobar odnos. Njih dvoje se svakodnevno svađaju i peckaju, a danas je sukob eskalirao, kada je kaskader polio rediteljku šejkom!

– Meni nije jasno što si ti takav, koji problem imaš sa ženama, sa mnom. Meni nije jasno što si ti toliko truo – govorila je Jelena kad ju je Ćertić pljunuo, piše Srbija danas.

– Kako tebe nije sramota, je*em li ti babu mrtvu – vikao je Uroš.

– Ma vidjet ćemo se na sudu ti i ja – prijetila je Jelena.

Njihov sukob se nastavio i u dvorištu jer je Jelena ogovarala Uroša koji ju je nakon toga polio proteinskim šejkom koji je napravio sebi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh