Film i TV

SUMANUTIH 200 HILJADA EVRA! Kristijan KRIŠOM progovorio o CIFRI, svima “pale vilice”!

Kristijan Golubović je svakako jedno od većih imena koja su se uselila u Bijelu kuću, te ne čudi što mnogi zadrugari cijeli dan žele da budu baš u njegovom društvu.

Kristijan Golubović - Novi

Golubović je sjedio u dvorištu sa Božom Džonsom, Miljanom Vračevićem, Robertom Mitrovićem, Ivanom Marinkovićem i Marinom Popović, a onda je počeo da priča o bogatstvu koje posjeduje.

– U satovima imam 200 hiljada. Ne zanima me, ne bih nosio. Prošli put sam donio jedan od 7900 eura i sve su mi razbili… – rekao je Kristijan.

– Da mi neko polupa sat, nije vrijedno. To košuljica, rođendan, nastup, to okej. Šampon za čivavu mi košta 3700 – rekao je on dok su zadrugari zapanjeno slušali, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh