Film i TV

MILICA VESELINOVIĆ ANITI DAJE SAVJETE, ona progovorila o porukama sa Markom, priznala da li je ZALJUBLJENA

Ispred paba “Prijatelji” zaseli su Aleks Nikolić, Anđela Ilić, Milica Veselinović i Anita Stanojlović, te je Anita tom prilikom pričala o njenoj simpatiji Marku Markoviću, pa je i otkrila kakve poruke joj je slao.

Zadrugarke - screenshot

Je l’ si se zaljubila – pitala je Aleks.

Nisam, ja znam da kontrolišem emocije… – objasnila je Anita.

A šta ste se vi dopisivali – pitala je Aleks.

Pisao mi je kao je l’ ulazim u “Zadrugu, ko će da me budi, ko će da me pazi i tako to. Ne planiram da se zalijećem – rekla je Anita.

Ako osjećaš sada, budi, pa ako raskinete, raskinete. Nemoj da razmišljaš unaprijed – rekla je Milica.

Već me peckaju za Staniju – dodala je Anita, piše Pink.

Stanija je baš fina djevojka – rekla je Aleks.

Baš zbog toga što sam prošla prethodne sezone, ti kažem… Nisam osjećala tu potrebu. Mi smo od prvog dana bili nerazdvojni, nije dozvoljavao da mi neko nešto kaže – rekla je Milica.

Video pogledajte OVDJE:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh