Film i TV

MENSUR SMUVAO BIVŠU ZADRUGARKU! Prebolio Milicu, pa bacio oko na NJU – plavuša koju DOBRO ZNATE!

Nevjerica.

Mensur Ajdarpašić - pink.rs

Često se komentarisalo da se rijaliti “Zadruga 5”, ne završava onda kada se zvanično proglasi pobjednik ove sezone, nego se, čak i nastavi i u spoljnom svijetu.

Mensur Ajdarpašić je svoju vezu sa Milicom Veselinović prekinuo u toku samog rijalitija, a dosta se spekulisalo da je u toku muvanje između njega i Anđele Đuričić, od kako su uhvaćeni da zajedno ručavaju u Crnoj Gori.

Pink.rs došao je u posed informacije da je Ajdarpašić navodno bacio oko na još jednu bivšu zadrugarku, a to je MC Aleks.

U toku same “Zadruge 5”, dosta se spekulisalo o simpatijama među ova dva bivša zadrugara, a da li su oni sačekali da se “stiša” situacija pred sam početak “Zadruge 6” kako bi mogli da uplove u odnos ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh