Film i TV

MILJANU KULIĆ LJEKARI ŠALJU U PSIHIJATRIJSKU BOLNICU – Isplivao NALAZ doktora iz Kliničkog Centra, ovo su DETALJI

Miljana Kulić još uvijek se nalazi u Kliničkom centru Srbije gdje se oporavlja od operacije želuca koju je imala u Turskoj, a njeno zdravstveno stanje oscilira.

Miljana Kulić - screenshot

Miljana je navodno tražila pregled kod psihijatra zbog lošeg psihičkog stanja.

– Miljana je tražila pregled kod psihijatra zbog promjena psihičkog stanja. Žali se da je pospana preko dana i povremeno napeta, a kako kaže to je ”jer je predugo u bolnici”. U velikom je strahu kako se njene sestre Tijana i Ana ophode i brinu prema njenom sinu Željku, sa kojim su u Nišu. Kako je rekla doktoru, nepovjerljiva je prema njima dvema, jer su cijeli život neozbiljne. Požalila se doktoru da joj je potrebno više sna preko dana, ali imala je i izričitu želju da se više čuje sa majkom Marijom koja je uvijek smiri – rekao je izvor za “Republiku”.

Kako Srbija Danas saznaje, Miljana se jako loše jer jako dugo boravi u bolnici, a po nalazima ljekari su je uputili na dalje kontrole u psihijatrijskoj ustanovi.

Takođe, navodi se i da Miljana blago usporenije govori, kao i da osjeća tremor (drhtanje) ruku, izrazitije sa lijeve strane:

– Napeta je, jer ne zna koliko će još biti u bolnici – piše u izvještaju ljekara, gdje se i navodi da Miljana treba da ide na kontrole u psihijatrijsku ustanovu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh