Film i TV

RADA NA APARATIMA! Haris Berković pokazao NOVU RIBU?! Na atraktivnoj plavuši SVE PUCA, a pjevačica ŠOKIRALA IZJAVOM

Haris Berković izgleda da je prebolio Radu Manojlović, pa se nedavno fotografisao sa atraktivnom plavušom, za koji mnogi smatraju da mu je nova djevojka.

Rada Manojlovic i Haris Berkovic- Kurir.rs

Pjevač i misteriozna djevojka napravili su selfi u toaletu jednog restorana, a još nije poznato kako je njihova zajednička slika završila u medijima.

Inače, ova fotka se pojavila u trenutku kada su sve glasnija šuškanja da se pomirila s Milanom Stankovićem, dok je s Harisom Berkovićem je imala nekoliko zajedničkih nastupa posle raskida.

– Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem… Ja ćutim, al’ kad budem progovorila… Predstavljam uskoro nove pjesme, i novog-starog dečka (smijeh) – rekla je Manojlovićeva.

Inače, nedavno se spekulisalo da se pomirila s Milanom Stankovićem, a s Harisom Berkovićem je imala nekoliko zajedničkih nastupa poslije raskida, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh