Film i TV

SILIKONI samo što ne puknu, a radila u Njemačkoj za VELIKE PARE: NOVA SILIKONSKA ljepotica u Zadruzi, želi da bude poznata, a OVO joj je glavni adut!

Anđela Ilić spremna da zakorači na imanje u Šimanovcima!

Anđela Ilić - screenshot

Nova zadrugarka Anđela Ilić dolazi iz Kruševca i odlučna je da bude poznata ličnost, ali ističe da ne želi biti poput Stanije Dobrojević ili Soraje Vučelić.

Dakle, ona nije starleta, ali nema zanimanje u javnom životu, osim toga što je stavila silikone i želi da se oproba u pjevanju, piše Republika.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh