Film i TV

I Janjuš se UPLEO U LJUBAVNI ČETVOROUGAO! Spomenuo PECU, biće veselo kad Maja čuje

Trenutna dešavanja na relaciji Filip Car, Maja Marinković, Predrag Raspopović Peca i Aleksandra Subotić teško je ispratiti, a sada se u cijelu priču umiješao i nekadašnji zadrugar Marko Janjušević Janjuš.

Naime, Marko je putem Instagrama na cijelu priču dao duhovit komentar, u svom prepoznatljivom maniru.

Ostalo je još Peca i ja da se smuvamo… – napisao je Janjušević i izazvao lavinu smeha.

Podsjetimo, nakon Janjuševog i Majinog definitivnog raskida, Marinkovićeva je pronašla utjehu u Filipu. Kada je raskrstila i sa njim, starleta je ušla u aferu sa Predragom, inače nevjenčanim suprugom nekadašnje prijateljice Aleksandre.

Po raskidu ove afere, Maja se ponovo pomirila sa Carem, dok se Raspopović vratio Subotićevoj. Kako se očekuje ulazak mnogih njih u predstojeću, šestu sezonu rijaliti šou-programa “Zadruga”, nema sumnje da će svi ovi odnosi biti riješeni upravo pred kamerama, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh