Film i TV

Konačno otkriveno zbog čega Ivan Marinković ne viđa malog Željka

Sve se saznalo.

Ivan Marinković - Screenshot/YouTube

Dosta se spekulisalo o tome zašto Ivan Marinković ne viđa svog sina kojeg je dobio sa Miljanom, Željka, a sada je Zola javno otkrio ko je glavni krivac za raskol.

– Dobro veče, Violeta kraj telefona. Veliki pozdrav za mog ljubimca, Zolu. Darko, Mislim da se Miljana i Zola čuju tajno po više puta na dan. Ivan Marinković te je više puta prozivao na televiziji, bio je i Bebica sa njim. Ivan je rekao da si preko Miljane stekao popularnost – kazala je gledateljka u emisiji “Narod pita”.

– Šta da kažem o čovjeku koji ne viđa dijete zbog Kulića? A što se tiče Ivana, mogao bi on da viđa svoje dijete. Ja nikoga ne diram prvi, ništa loše nisam rekao o tom čovjeku, ali sada samo vraćam istom mjerom – kazao je Zola.

Podsjetimo, rijaliti učesnik Ivan Marinković rekao je svojevremeno u intervju da takođe nema kontakt ni sa kćerkom Lenom, koju ima sa pjevačicom Gocom Tržan, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh