Film i TV

APOLON SA ZVEZDARE PROGOVORIO O “IGRAČKICAMA” – Matora otkrila ŠTA je zatekla u stanu “Bila sam u šoku”

Čak ih je i uslikala!

Anđelo Ranković - screenshot

Tokom gostovanja u emisiji “Narod pita” Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora progovorili su o s*ksi “igračkicama” koje je Matora zatekla u stanu po izlasku iz Zadruge.

Podsjetimo, Jovana je otkrila da je ključ od stana imao samo Anđelo i jedna njena drugarica, ali da je Anđelo vrlo brzo ušao u Zadrugu sa njom.

– Hoćeš li pitati šta je sa igračkama, čije su? Pošto su našle Grešićka i Matora, znamo mi kako su iskoristile – nije Matora kuče od juče – glasio je tvit.

– Nisam to sa Sandrom koristila… Ja sam srela Anđela kada se desila ta situacija. Ja sam poslala Marku i drugarici slike da se smijemo. Niti sam uprla prstom, niti bilo šta. Demantovala sam, rekla sam mu, sreli smo se… Smijali smo se i sprdali na tu temu. Nije mi bila namjera da kompromitujem, niti sam znala, malo smo se smijali. Ne znam čije je – rekla je Matora.

– Ko je imao sve ključeve – pitala je voditeljka.

– Anđelo i moja najbolja drugarica. Ona kaže da nije (smijeh) – rekla je Matora.

– Ja sam je pitao kad smo se sreli: “Čemu sve ovo?”, ona mi je rekla da ni u koga nije uprla prstom. Ja ne upirem prstom u njenu drugaricu, ali ja sam taj ključ dao prije šest meseci, prije ulaska u “Zadrugu”. Nešto slikati i riječi da je nečije, mislim da je totalno ružno, bez dokaza. Događa se stvar, to se desilo 20-ti dan nakon izlaska – rekao je Anđelo, piše Srbija danas.

– Moje nije stvarno, ali hvala i nije da neću da iskoristim – rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh