Film i TV

AJDARPAŠIĆ SE ZBOG ANĐELE ODLUČIO NA RADIKALAN KORAK

Oglasio se odmah!

Mensur Ajdarpašić - pink.rs

Kao bomba je odjeknula vijest da su Anđela Đuričić i Mensur Ajdarpašić uhvaćeni zajedno na primorju, u elitnom restoranu, gdje su bili vidno bliži nego ikada.

Naime, na internetu su kružile fotografije na kome se jasno vidi da su bivši zadrugari bili sami i nasmijani, kao i da je susret bio sve samo ne slučajan.

Fran Pujas, koji je još od boravka u Bijeloj kući prijatelj sa Anđelom, a nedavno je i obrisan sa Instagrama od strane Ajdarpašića, progovorio je o ovoj gorućoj temi i bez dlake na jeziku priznao da li bi podržao ovu potencijalnu ljubav, piše SSrbija danas.

– I dalje sam u dobrim odnosima s Anđelom, čuli smo se prije neki dan, ali nije mi spomenula ovo što se desilo, tačnije da se vidjela sa njim. Što se tiče Mensura i brisanja sa Instagrama, nije da mislim, nego sam sada siguran da je to bilo zbog nje, ali zaista nema potrebe da se brine, ja sam samo prijatelj. Ja bih i njihovu vezu podržao, samo da je Anđela srećna!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh