Film i TV

LEGAO U FRIŽIDER, PA ŠOKIRAO SVE! Slavni glumac iznenadio publiku OVIM potezom! (VIDEO)

Slavni glumac Džejson Momoa ušao je u frižider kako bi se rashladio, a snimkom je oduševio žensku populaciju

Po mišljenju mnogih dama, jedan od najlepših glumaca današnjice upravo je Džejson Momoa (42). On je stekao širu popularnost ulogom Droga u hit seriji “Igra prestola”, posle čega je dobio i glavnu ulogu i zaigrao novog Marvelovog junaka, “Akvamena”.

Momoa i njegova izabranica, 12 godina starija glumica Lisa Bonet iznenadili su javost kada su početkom godine odučili da stave tačku na svoj brak dug 4 godine i vezu koja je trajala čak 16 godina. Par ima i dvoje dece, ćerku Lolu (14) i sina Nakou-Volfa (13), a Džejson je postao očuh Lisinoj ćerki, glumici Zoe Kravic, koju je dobila s muzičkom zvezdom Lenijem Kravicom.

Glumac je tokom udarnog talasa tropskih vrućina spas našao u ledomatu kod prijatelja. Ne znamo kakvu je sve obuku morao da prođe kao Drogo ili Akvamen, ali izgleda da mu je boravak u otopljenom ledu itekako prijao.

Obožavataljke su reagovale kao začarane, svaka druga poruka je bila u vidu sadržaja da bi volele da budu komad leda. Momoa ima više od 17 miliona pratilaca od koga su većinom žene, a objava je dobila neverovatnih pola miliona sviđanja za svega dan i na više hiljada komentara.

– Nikada nisam poželela da budem u ledomatu do danas! –

– O moj bože!!! Potrebna mi je kafa i osveženje –

– Nikada od života ne bih tražila više, sem da budem parče leda u tom ledomatu sada –

– I ja nikada ranije nisam poželela da budem parče leda, do sad! –

– Najlepši glumac na svetu! –

– Dragi bože, i ja imam ledomat i bila bih počastvovana da te ugostim u njemu – pisale su pomahnitale obožavateljke, prenosi informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh