Film i TV

NE PRESTAJE DA IH PROVOCIRA! Dalila izazvala haos na mrežama, pa najavila RASKID: “Tuđu reputaciju sam…”

Dalila Dragojević se nakon odmora u Crnoj Gori vratila u Šepak, u kuću u kojoj je prije “Zadruge” živjela sa Dejanom Dragojevićem.

Dalila - screenshot

Danas je objavila stori kako u kafiću u Bijeljini pije cijeđenu pomorandžu, a ono što je mnogima zagoliclao maštu je tekst koji je napisala:

– Čekamo neke lijepe vijesti… – napisala je Dalila, piše .

Ako se nadovežemo na njen sledeći stori koji je postavila malo nakon ovog, možemo pomisliti da provocira bivšeg supruga Dejana Dragojevića ili bivšeg partnera Filipa Cara.

– Mnogo sam puta zaštitila tuđu reputaciju, tako što nisam ispričala svoju stranu priče. I tiho promatrala kako se o meni pišu neistine i šire tračevi. Nisam ćutala iz slabosti, već zbog spoznaje da sve što mislimo da radimo drugima zapravo radimo sebi – napisala je Dalila.

Danima se spekuliše o novom dečku Dalile Dragojević, a ona je narednom objavom ponovo šokirala.

– Kad žensko pobudali na Instagramu, a do tad nisi znao da je živa, znaj da je raskinula – podijelila je citat Dragojevićka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh