Film i TV

“NIJE SE ZNALO KO SE TUČE, UMIJEŠALO SE OBEZBJEĐENJE!” – Zola se zamjerio KRIMINALCIMA – odbranio djevojku, pa upao u problem?

Mora da se krije po Beogradu?!

Zola - screenshot

Lazar Čolić Zola navodno je uplašen za svoju bezbjednost zbog čega je unajmio dva druga da mu budu obezbjeđenje dok je u Beogradu. On se nedavno na jednom splavu zakačio sa čovjekom koji važi za vrlo opasnog u Beogradu.

Kako navodi izvor “Stara”, Zola je bio u separeu sa društvom, dok je taj krimos bio pored u separeu. Kako je bilo dosta nekih djevojaka u jednom momentu.

Zola je navodno primijetio da se jedna djevojka svađa sa momkom koji je tu u društvu, a zatim joj taj krimos navodno udara šamar tu pred svima. Zola se prvo osvrnuo misleći da će neko da reaguje, kada je vidio da svi ignorišu situaciju prišao je za njihov separe i pitao čovjeka zašto je udario djevojku. Kako se dalje saznaje, taj krimos mu je navodno rekao da se pomjeri, ali je Zola rekao da neće da gleda i ignoriše da bilo ko tuče djevojku i to još javno. Navodno je krenulo koškanje, a zatim je drug od tog opasnog momka udario Zolu.

– To je bilo baš strašno, skočili su Zolini drugovi, a ovih je bilo samo dvojica. Nije se znalo ko se tuče, umiješalo se i obezbjeđenje, ali džabe, trajala je tuča sigurno pet minuta. Kada su uspjeli da ih razdvoje, taj krimos je rekao Zoli da će ga naći i da će tek da se obračunaju. Kasnije su mu objasnili da je taj opasan lik, bio je po zatvorima i da treba malo da se pripazi. Zato je Zola drugare pitao da idu sa njim, čisto ako naleti na tog ili mu on napravi neku sačekušu. Znam da mu se kasnije ta djevojka javila na Instagramu i zahvalila, objasnila mu je da je njena drugarica u kombinaciji sa tim likom i da je on udario nju jer mu je rekla nešto što mu se nije svidjelo. Koliko sam upućen, Zola i ona su se dogovorili da se vide – priča izvor blizak Zoli za “Star”.

– Imam drugare, obezbjeđenje nemam, mi treba, niti se plašim bilo koga – rekao je kratko Zola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh