Film i TV

ZAHTJEV ZA OTPUSNU LISTU! Miljana napravila DRAMU u Urgentnom – tjerala medicinsku sestru da joj učini OVO!

Marija nemoćna.

Miljana Kulic - Novi

Majka rijaliti zvijezde Miljane Kulić, Marija Kulić, redovno se oglašava o stanju svoje kćerke, kojoj je ugroženo zdravlje.

Miljana je operisala želudac, nakon čega je došlo do komplikacija, pa je već danima na intenzivnoj njezi.

Cijela porodica, prijatelji i bivši zadrugari uključili su se kako bi pomogli Miljani i pružili joj podršku u borbi.

– Miljana je napokon bolje i njeno zdravstveno stanje se iz dana u dan popravlja! Juče je bila na detaljnim pregledima, poslije kojih su ljekari odlučili da je premjeste na poluintenzivnu njegu. Sama je u sobi, ali i dalje pod stalnim nadzorom ljekara – priča navodno dobro obaviješten izvor.

– Ljekarima i sestrama nimalo nije lako s njom! Stalno se dere kako hoće da ide kući i da ne može više da podnese bolnicu. Čak je tjerala jednu medicinsku sestru da joj donese otpusnu listu i da joj dozvoli da napiše da na svoju odgovornost izlazi iz Urgentnog. I danju i noću se žali da je gladna, iako još ne smije da jede. U nekoliko navrata je bila i agresivna, pa su joj doktori pojačali dozu lijekova za smirenje – priča izvor, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh