Film i TV

“IZLIV TEČNOSTI U PLUĆA, TROMBOZA, JAKO LOŠE STANJE!” – Miljana Kulić stavljena na KISEONIK: Saznajemo DETALJE

Miljana Kulić i dalje se bori sa komplikacijama koje su nastale kao posljedica operacije smanjenja želuca, a trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Njeno stanje i dalje nije stabilno, a prema riječima izvora koji je upućen u Miljanino zdravstveno stanje, rijaliti zvijezda je i dalje na intenzivnoj njezi i trpi užasne bolove.

Kako mediji prenose, Miljana nije dobro, agresivna je i dezorijentisana a portal Srbija Danas.com dobio je informacije o stanju Miljane koja se nalazi u Urgentnom centru u Beogradu.

Kako saznajemo od izvora koji je upućen u Kulićkino zdravstveno stanje, Miljana je na kiseoniku, ne ustaje, vodi se kao u teškom opštem stanju.

Dalje kako saznajemo od izvora bliskog porodici Kulić, Miljani navodno ne funkcioniše digestivni trakt (crijeva), ima trombozu, kao i izliv tečnosti u pluća.

Podsjetimo, Miljana Kulić prije nekoliko dana bila je na operaciji smanjenja želuca. Za samo sedam dana koliko je prošlo od operacije, Miljana je izgubila 13 kilograma, ali je nakon rođendana njenog sina Željka, završila u bolnici na oporavku.

– Smršala sam 13 kilograma za sedam dana, što je dobro, ali sam užasno malaksala. Sinoć sam završila u Hitnoj na infuziji – rekla je tada Miljana i dodala:

– Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam. Meni je pozlilo prije neko veče na Pinku, trebalo je da gostujem u Narod pita i nisam mogla. Juče mi je bilo još gore, ali uskoro ću biti odlično – otkrila je Kulićeva.

Samo što je krenula da se oporavlja, Miljani se stanje zakomplikovalo te je juče ujutru prebačena u Beograd u Urgentni centar, gdje su ljekari uradili analize, a rezutati kako mediji pišu, nisu dobri.

Navodno Miljana ima više ogromnih trombova, agresivna je i dezorijentisana, te ju je posjetio i psihijatar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh