Film i TV

OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU MILJANE KULIĆ Nalazi su isti kao u KC Niš, evo šta to znači!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić već danima prolazi kroz dramu nakon komplikacija koje su nastale kao posljedica operacije želuca, a prema posljednjim informacijama stanje joj je stabilno.

Miljana Kulić - Screenshot

Poslije niza komplikacija, Miljani je u Kliničkom centru u Nišu izvađena slezina, bila je i u vještačkoj komi, a informacije o njenoj borbi za život uznemirile su javnost. I taman kada je objavljeno da se stabilizovana, te da je njeno zdravstveno stanje “ide na bolje”, Kulićeva je danas hitno prebačena u beogradski Klinički centar.

Marko Đedović je sve vrijeme na vezi sa Miljaninom majkom Marijom, od koje je saznao najnovije informacije.

– Vidio sam se maloprije sa Marijom. Nije tačno da Miljana gubi krv. Koliko sam upućen i koliko mi je Marija rekla, Miljanini nalazi su isti kao u Nišu, što zapravo znači da se stanje ne pogoršava. Svi u Kliničkom centru brinu o njoj, sve je urađeno od analiza koje su bile potrebne. Miljana je u istom stanju, dakle – ne pogoršava se, već je stabilno – rekao je Marko za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh