Film i TV

OGLASIO SE DOKTOR KOJI JE OPERISAO MILJANU: Evo šta je poručio KULIĆIMA

Marija Kulić prijeti turskom ljekaru Mehmetu Sevenu, koji je njenoj kćerki smanjio želudac, tvrdeći da je kriv što je Miljana bila na ivici života i smrti!

Marija Kulić - Screenshot

Doktor je prepisku u kojoj ga Marija vrijeđa objavio na Instagram stranici bolnice u kojoj radi, piše Informer.

Doktor je rekao da ne strahuje da će mu porodica Kulić nauditi.

Ne plašim se njenih prijetnji! Razumijem gospođu Mariju, jer iz nje progovaraju tuga i bol. Siguran sam da će se smiriti kada sve prođe. Pokušao sam da stupim u kontakt s porodicom Kulić kako bih se raspitao o Miljaninom zdravlju, ali mi se javio samo njen dečko Bebica. Rekao mi je da ona nije u tako lošem zdravstvenom stanju kako se predstavlja u javnosti – priča Seven za Informer i dodaje da on nije kriv za Miljanino teško stanje:

Vjerujem da je dobila trombozu jer je odmah poslije operacije pušila i pila kafu, a to nije smjela minimum 15 dana. Pušenje je najveći faktor rizika za nastajanje ugrušaka u krvi. Marija kaže da sam joj dao malu dozu ‘fraksiparina’, ali ni to nije tačno! Dobila je onoliko koliko je dovoljno za kućnu upotrebu, piše Kurir.

Podsjetimo, u prepisci sa majkom Miljane Kulić, koju je doktor dostavio javnosti, vidi se kako mu Marija prijeti.

– “Je**ću ti mamu! Moja kćerka ima trombozu svih krvnih sudova u stomaku jer si joj dao male doze ‘fraksiparina’ za njenu kilažu. U šok sobi je” – napisala je Marija Mehmetu, koji ju je pitao da li može da mu pošalje neki rezultat iz Kliničkog centra u Nišu, gdje se Miljana liječi, a ona je nastavila da ga vrijeđa:

“Ima trombozu, majmune. Životno je ugrožena. Ljekari ovdje ne znaju šta da joj rade!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh