Film i TV

DALILA DRAGOJEVIĆ DOŽIVILA MALER NA AERODROMU, PA SE SJETILA DEJANA!

Iako je jedva čekala da napusti Srbiju i uputi se na zasluženi odmor, dojučerašnju zadrugarku Dalilu Dragojević je sačekao maler na aerodromu.

Dalila Dragojević - screenshot

Naime, Dalila je propustila let, zbog čega se na društvenim mrežama našalila na račun propalog braka sa Dejanom Dragojević.

– A onda propustiš let… Ništa mi ne ide iz prve – napisala je Dragojevićka na Instagramu, u čemu su mnogi prepoznali aluziju na to što joj brak nije uspeo iz prve.

Podsjetimo, drugoplasirana zadrugarka je u toku jučerašnjeg dana iz rodne Bosne i Hercegovine došla u Srbiju ne bi li prisustvovala snimanju emisije “Narod pita”.

Iako joj je upućeno mnoštvo poziva od strane onih koji je podržavaju, bilo je, naravno, i oni koji su joj pričali najstrašnije uvrede, a među njima i kuma koja je bila svedok njenom zaklinjanju na večnu ljubav i vernost Dejanu, prenosi pulsonline.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh