Film i TV

“PODAVIT ĆU VAS SVE!” – Filip Car SE IŽIVLJAVA nad novinarima – Zadrugar pred kamerama NAPRAVIO SKANDAL!

Drugi mu krivi za njegovo ponašanje.

Filip Car - screenshot

Filip Car je u nekoliko sezona rijalitija Zadruga pokazao nedolično ponašanje, alkoholisanje, kockanje, nasilje i agresiju nad ženama i ostalim učesnicima, kao i nepoštovanje kuće koja mu je “davala hljeb”.

Ni u spoljašnjem svijetu, njegovo ponašanje se ne razlikuje mnogo. Filip Car je snimljen kako iznosi jezive pretnje na račun pripadnika sedme sile, koji su deset mjeseci unazad samo prenosili šta je on radio i govorio u Bijeloj kući i radili svoj posao.

Naime, kada je gostovao u emisiji “Narod pita”, u razgovoru sa gledateljkom koja se javila telefonskim putem, Car je zaprijetio novinarima i uporedio ih sa zečevima, što je nedopustivo i neprihvatjivo!

– Ukoliko bilo koji novinar objavi fotografiju članova moje porodice ili bilo kakav printskrin iz Zadruge dok je trajao video-poziv, zadaviću ga kao zeca – izjavio je Filip, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh