Film i TV

DALILA U AUTOMOBILU PJEVALA FILIPU I ANĐELU, HIT SCENA: Posvetila im ove stihove, PA OTKRILA PRAVU ISTINU

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nakon svih skandala koji su je zadesili u rijalitiju, po izlasku otišla je pravo kod oca u rodni Šepak.

Dalila Dragojević - screenshot

Na svom Jutjub kanalu objavila je emotivan video njihovog prvog susreta, a sudeći po njegovoj reakciji kad je ugledao kćerku, sve joj je oprošteno.

Dalila je nakratko boravila u Beogradu, a imala je i gostovanje sa Filipom Carem u emisiji ”Narod pita”, a sad je odlučila da se opet vrati u Bosnu, piše Pink.

Ona se snimila uz pjesmu Teodore Džehverović, bivše djevojke Anđela Rankovića sa kojim je svojevremeno imala veoma prisan odnos, pa zapjevala stihove koji su veoma dvosmisleni. U jednom trenutku pjeva “Po grubom glasu i pločicama na stomaku” što može da ukazuje na manekena, a onda ide dio koji svakako asocira na njen odnos sa Carem:

“Uviijek je tanka linija između nekih riječi, između nema šanse i još samo ovaj put”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh