Film i TV

“HVALA DOBRIM LJUDIMA, NOVAC JE SKORO PRIKUPLJEN!” Dalila i Car dobijaju KUĆU u Crikvenici od fanova – uplate samo LIJEŽU

Finalisti “Zadruge 5”, Dalila Dragojević i Filip Car, po izlasku iz rijalitija raskinuli su vezu.

Dalila i Car - screenshot

Mnogi im nisu predviđali svijetlu budućnost, ali oni od ljubavi nisu odustali, sve do sada.

Iako su na višemjesečnu vezu stavili tačku, od njihove romanse fanovi nisu odustali. Takozvane “Cedevite”, riješile su da im poklone kuću.

Na oficijalnoj fan grupi “Zadruge”, organizovali su prikupljanje novca za kuću Dalile i Filipa u Crikvenici.

– Ljudi, ko želi da učestvuje u kupovini kuće za Dalilu i Cara u Crikvenici, neka mi se javi u inbox – napisao je jedan od organizatora.

Veliki broj ljudi se prijavio i udijelio novac, a organizator se opet oglasio i saopštio kako napreduje cijeli plan.

– Samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su uplatili za Dalilinu i Carevu kuću u Crikvenici. Uplate idu više nego dobro – saopštio je on.

U komentarima se oglasila jedna žena koja je donirala novac.

– Drago mi je što sam učestvovala – napisala je ona.

Dok jedni podržavaju ideju i voljni su da učestvuju, drugi prozivaju fanove koji to rade i tvrde da ljubav između Cara i Dragojevićke neće uspeti.

Šta će se dogoditi sa tim planom, da li će najvatreniji fanovi biti istrajni u svojoj namjeri, s obzirom da su sve bliži cilju, ostaje da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh