Film i TV

TO ŠTO JE DEJAN PREŽIVIO NE ZASLUŽUJE NIKO! NADICA ZELJKOVIĆ PODRŽALA DEJANA: Nada se njegovoj pobjedi

Pobjednica prošle sezone “Zadruge”, Nadica Zeljković, prisjetila se svoje pobjede i prokomentarisala situaciju Dejana Dragojevića.

Nadica Zeljković - Screenshot

– Ni ja nisam očekivala svoju pobjedu. Ja sam se često šalila sva radnička klasa, svi sportisti, bivši, sadašnji, zvala sam ih da glasaju. Nisam očekivala – priznala je Nadica.

– Sve ono što je Dejan preživio, ne zaslužuje niko! I kad bi pobjedio, to bi mu značilo kao pobjeda napolju. Recimo gdje bih ja dala sve petice, kod ove male Anđele! Ona je dijete koje ima sve petice u “Zadruzi” pa bih voljela da se ona visoko kotira. Ne može neko da se folira toliko dugo.

Ona je jedno fino i vaspitano dijete. A sviđa mi se i kako se Aleks Nikolić ponjela ove godine i da se baš lijepo ophodi prema Dejanu. Da ne zaboravimo i Matoru, moju drugaricu. Sandra Rešić je dijete vrijednica, pjevačica. Ali eto, Dejan pored onog što je doživio je dijete za primjer – rekla je Nadica, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh