Film i TV

NEOČEKIVANO! Voditelj ušetao u Bijelu kuću i saopštio KO NAPUŠTA rijaliti – zadrugar odmah briznuo u plač!

Emotivno!

Voditelj Milan Milošević ušao je na imanje i okupio zadrugare, kako bi im saopštio ko je osvojio 19. mesto u “Zadruzi 5” i zauvek se oprostio od glavne nagrade.Milan je podigao nekoliko takmičara koji su najugroženiji, a to su za početak bile Jovana Tomić Matora i Milana Šarac Mima, a onda su im se pridružile i MC Aleks i Milica Veselinović.Neizvesnost je zahvatila Belu kuću, a onda je Milan pozvao Gruju da stane pored Mime.

– Da li možeš da se zauvek pozdraviš sa Mimom zbog onog što si rekao? Ovo je prilika da se oprostite zauvek? Mima je izbačena iz Zadruge – saopštio je Milan.Nakon njenog izlaska, Gruja je završio u suzama, a kada se malo smirio, odneo je njene stvari do kapije.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh