Film i TV

SLAGALA JE! Dalila OBMANULA Cara, a sad ISPLIVAO VIDEO koji to DOKAZUJE! Kad ga vidi, ODMAH će je OSTAVITI

“…Da ti neko spuca šamar…!”

Dalila i Car - screenshot

Dalila Dragojević je pričala sa Filipom Carem pa se dotakla i njene veze sa bivšim rijaliti učesnikom “Parova” Mladenom Vuletićem, koji se nedavno oženio Jelenom Pešić, bivšom zadrugarkom i očekuju bebu, piše Srbija danas.

Podsetimo, tokom njenog učešća u “Parovima” Mladen joj je lupio šamar, što je zabilježila i kamera rijaliti formata, a sad je Dalila negirala da se šamar dogodio:

Dalila je pričala da joj je i tad rekao otac da treba da napusti rijaliti zbog manjih stvari koje su se dogodile u odnosu na ovaj rijaliti:

– Pa nije baš minimalna situacija da ti neko spuca šamar – rekao je Car, misleći na scenu sa Vuletićem.

– Nije meni niko spucao šamar na način na koji ga ti predstavljaš, nego je bilo ovako – rekla je ona i pokazala, a potom je pušten u klipu i video iz “Parova” gdje se vidi šamar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh