Film i TV

STEFAN KARIĆ NA IVICI SUZA, GUTA KNEDLE: Spustio ružu na NJEN GROB – Desila se tragedija, NIJE PREŽALIO

Jako bolno.

Stefan Karić - Screenshot

U okviru specijalne emisije “Uspomene” pušten je klip sa uspomenama Stefana Karića, a u prvim minutima su svi zanijemili, piše Novi.

Opšte je poznato da je Stefan bio u velikoj ljubavi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koja je nažalost prerano preminula od raka.

U klipu su puštene najlepše uspomene Stefana i Dijane, kao i one najbolnije… Momenat kada je Dijana pričala kako je ostala bez kose uslijed hemioterapija, te da je Stefan obrijao svoju glavu u znak podrške i ljubavi, kao i slika sa misicinog groba na koji Karić spušta ružu.

Stefan je sve vrijeme bio na ivici suza i gutao knedle, te nikako nije uspio da sakrije koliko mu je i dan danas teško zbog tragičnog gubitka.

Nakon snimaka sa Dijanom, uslijedili su momenti iz njegovih drugih veza, sa Ivom Grgurić, Ivanom Šopić i Jovanom Ljubisavljević, na šta se Karić blago smješkao, ali čini se da su svakako najveći utisak ostavile uspomene sa pokojnom Dijanom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh