Film i TV

GODINU DANA MUK U VILI PAROVA, SVE SAMA PUSTOŠ! Otkriveno šta se dešava sa RIJALITI programom: Evo da li će se ponovo emitovati

Rijaliti šou “Parovi” emitovao se devet sezona, međutim već godinu dana se ovaj šou program ne emituje.

Parovi - Svet.rs

Pred televizijskim kamerama u ovom šouu rađale su se ljubavi, prijateljstva, brakovi, učesnice su čak i ostajale u drugom stanju. Međutim, kako stvari stoje televizija Hepi će na šou ove vrste staviti tačku.

Čelni ljudi Hepi televizije odlučili su da promijene kurs, te se ovaj rijaliti više neće emitovati. Umjesto toga, oni su odlučili da se posvete emisijama “Aktuelnosti”, “Provodadžija”, “Posle ručka”, ali i popularnim muzičkim emisijama koje privlače veliku pažnju publike.

– U novoj programskoj šemi, biće više informativnih emisija, edukativnih i dokumentarnih serijala – najavili su na Hepi televiziji, te je izvjesno, da se ubuduće nećemo na ovom kanalu družiti sa rijaliti junacima.

Kako već 12 mjeseci vila u Zemunu zvrji prazna, komšije su odahnule, budući da se više ne čuje glasna muzika, vriska, svađe, zbog kojih je često intervenisala i policija, kao i hitna pomoć, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh