Film i TV

“PRAVO BLAGO DOBIO NA DAR…” – Marko Osmakčić i Stanija USLIKANI ZAJEDNO – Osmijesi i pogledi SVE GOVORE!

Zaljubljeni?

Marko Osmakčić - screenshot

Marko Osmakčić i dalje intrigira javnost, budući da je prije dvije nedjelje napustio Zadrugu, jer je zajedno sa svojom porodicom lažirao smrt svog oca Franja, piše Srbija danas.

Marko se već nekoliko dana oglašava po pitanju morbidnog i bizarnog načina bega, a mišljenja ljudi su podeljena. Dok ga jedni žestoko osuđuju i napadaju što je, između ostalog, u rijalitiju ostavio trudnu djevojku Viktoriju Mitrović, drugi ga zdušno podržavaju i hvale.

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je u rijalitiju bila Osmakčićeva prijateljica, a mnogi su još tada komentarisali da između njih sijevaju varnice, te da se dopadaju jedno drugom i da je njihov odnos više od prijateljskog.

Stanija je nedavno raskinula vezu sa Markom Markovićem i izjavila da će za Osmakčića uvijek biti tu, jer se njoj pokazao kao pravi prijatelj.

Marko je sada objavio sliku iz rijalitija gdje sjedi pored Stanije, nasmijan i srećan.

– I na kraju shvatiš, najviše su te koštali oni koji najmanje vrijede, dok si pravo blago, po nepisanom pravilu, dobijao na dar. Prvo ti nije jasan taj životni kantar, a onda ti se sve izbistri. I jedne i druge si morao da upoznaš. Prvima si se otkupljivao, drugima si nagrađen jer si ostao svoj, čak i kad ti se činilo da si sve izgubio – napisan je citat Brankice Damjanović na slici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh