Film i TV

OVO JE BIO HONORAR MARKA OSMAKČIĆA! Evo koliko novca je izgubio nakon napuštanja Zadruge zbog lažiranja smrti oca!

Marko Osmakčić otkrio je da je sa produkcijom potpisao ugovor na deset mjeseci, a onda je progovorio o vrtoglavom honoraru koji je trebalo da dobije za svoje učešće u “Zadruzi”.

Marko Osmakčić - screenshot

Marko Osmakčić pre nekoliko dana napustio je “Zadrugu 5” nakon saznanja da mu je otac Franjo Osmakčić preminuo. Ipak, ubrzo je otkriveno da je u pitanju laž, kao i da je njegov otac živ i zdrav!

Televizija Pink, sa kojom je Osmakčić potpisao ugovor, odlučila je da tuži bivšeg učesnika “Zadruge”, te će od njega na sudu potražiti 50.000 evra, piše Informer.

Oglasio se Marko Osmakčić

Marko se juče prvi put oglasio nakon napuštanja “Zadruge”, a tom prilikom otkrio je kako je uopšte ušao u popularni Pinkov rijaliti:

– U Zadrugu ušao preko Mine Vrbaški, tačnije preko jedne svoje jako dobre prijateljice, koja je trebalo da uđe sa mnom, međutim ona nije ušla. U kontak sa produkcijom sam ušao preko Mine, čuo sam se sa njima i došao u Beograd dva, tri dana prije samog početka i tu je sve počelo. Ja sam došao da se malo promovišem zabavim, mlad sam, lud sam – rekao je Marko u videu koji je objavio na svom Jutjub kanalu, pa nastavio:

Marko Osmakčić otkrio koji honorar je imao u “Zadruzi 5”

– Došao sam tamo u produkciju da potpišem ugovor. Potpisao sam honorar za deset mjeseci, kao novi učesnik, kao anonimus za nekih 50.000 evra, to je u principu sasvim okej, ništa pretjerano, ni malo, ni puno. Ja za sve ove mjesece nisam dobio ni dinara – otkrio je Marko Osmakčić, koji je zbog lažiranja smrti oca i napuštanja rijalitija, ostao bez dogovorenog honorara!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh