Film i TV

BIVŠI ZADRUGAR RASKRINKAO ANĐELU PRED SAM KRAJ: “Sve je igra, spremala se za rijaliti 4 mjeseca!”

Predstavila se kao visoko moralna djevojka, koja cijeni prave vrijednosti.

Anđela Đuričić - screenshot

Bivši zadrugar Dino Dizdarević bio je gost kod Sanje Stanković i Stefana Miloševića Pande u emisiji ”Pitam za druga” i tom prilikom prokomentarisao odnos Anđele Đuričić i Mateje Matijevića.

– Mislim da je Anđela najjači psihički igrač u Zadruzi. Ja ne mogu da vjerujem da se djevojka spremala 4 mjeseca za rijaliti, budila se na vrijeme i sve ostalo. Slažem se da je najjači psihički igrač unutra. Mateja je lijepo rekao da je spremna da 90 i nešto mjeseci bude unutra i ne pogriješi. Ne zanima me kakva je privatno, ali da igra rijaliti igra – priča Dino i dodaje da je njena emocija prema Mateji bila iskrena, piše Srbija danas.

– Ne možemo osporiti da se baš zaljubila u Mateju, svidio joj se on, ostala je u tom odnosu i bila je iskrena.

Dizdarević je otkrio i da mu se tokom rijalitija Matijević povjeravao u vezi odnosa sa Anđelom, ali da ne želi da otkriva ništa.

– Svaki ortak se povjeri, znate kako tamo može da se šušne, mušne, rekao mi je, ali ne bih iznosio ništa, ono što je on meni rekao, ostat će u meni.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh