Film i TV

ZNA SVE I NEĆE VIŠE DA ŠUTI: Jedan od favorita NAPUSTIO Zadrugu – Ovo je ISTINA O BEBI Viki i Marka!

Trenutno najaktuelnija tema.

Viktorija Mitrović - screenshot

Reper Nenad Aleksić Ša nedavno je izbačen iz “Zadruge”, ali i dalje prati dešavanja u Bijeloj kući. Budući da je nekoliko mjeseci proveo sa zadrugarima, Ša je itekako uspio da izgradi mišljenje o svakom od njih, a sada je progovorio o trenutno najaktuelnijim odnosima.

– Što se Matore i Aleks tiče, mislim da od tog spoja nema ništa. Aleks se nekako pogubila i mislim da je priznala i ono što ne misli samo da bi prestao pritisak od strane ukućana. Vjerujte, nema tu ni lj od ljubavi – direktan je bio Ša, a potom se dotakao trudne Viki Mitrović i Marka Osmakčića.

– Veza Marka i Viki, pa mislim da od toga nema ništa! Marka Viki kao djevojka ne zanima, a Viki je vidno zaljubljena, tačnije voli, ali eto vidjet ćemo ako odluče da se bebica rodi, možda se nešto i promijeni – otkrio je Ša za “Pink.rs”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh