Film i TV

“DALILA I CAR SE NAMERNO SVAĐAJU, DA BI BILI U CENTRU PAŽNJE!” – Zadrugarka ŠOKIRALA izjavom: Stalno su NERVOZNI

“Drugačiji je sada, nema ga nigdje, sa strane, niko ne priča sa njim!”

Dalila Dragojević i Filip Car - screenshot

Ana Jovanović je nakon Milane Šarac Mimas komentarisala ljubavne parove u Rajskom vrtu.

– Matora je ostavljala prostor da bude sa Aleks, a ona je to koristila. Matora je njoj pružala pažnju, ali njoj je to prijalo u prijateljskom smislu. Ona se sada zapetljala u tome – rekla je Ana, piše Srbija danas.

– Filip i Dalila se stalno svađaju, ja ne znam više oko čega. Stalno se svađaju, stalno su nervozni. Oni prave probleme oko gluposti, namjerno prave svađe, jer žele da budu u centru pažnje – dodala je Ana.

– Mensuru se sklapaju kockice, on se borio za njihovu ljubav, a ona ga je lagala, pa mu je tek sada priznala za Tomovića nešto. Drugačiji je sada, nema ga nigdje, sa strane, niko ne priča sa njim, ali vratit će se. Milica je zla, ona je užas, ona cvijeta kada je ljudi pohvale da je super za rijaliti, ali veza joj nije bitna – komentarisala je Ana Mensura i Milicu.

– Ja ne mogu da vjerujem da su se Viki i Marko pomirili. Njima je veza katastrofalna, oni su najgora veza u kući. Onakve riječi da joj kaže, a ona trudna, i vjerujem da će ona da održi trudnoću, iako je on protiv toga, ali mi se ne sviđaju – dodala je Ana o Viki i Marku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh