Film i TV

LJUBI I DEČKA I FRANA: Sandra pored VEZE sa biznismenom iz Beča u KOMBINACIJI sa Pujasom? On OTKRIO sve!

Sandra Čaprić i Fran Pujas u centru su dešavanja nakon pevačicine prvobitne izjave da su njih dvoje u vezi.

Sandra Čaprić i Fran Pujas - screenshot

Poslije Franovog negiranja tog odnosa, Sandra se ponovo oglasila i istakla da su Pujas i ona u kombinacija, ali da ima dečka biznismena iz Beča i da su svo troje uživali na bazenu zajedno i nisu imali problema jedan sa drugim.

Takođe, bivša rijaliti učesnica je ispričala i da joj se Fran požalio da je raskinuo sa Elenom Kitić zbog Vojaža, nakon čega se Pujas ponovo oglasio i izjavio ovo:

Cura sve što je ispričala laže. Prvo je rekla da smo mi u vezi, pa poslije da ona ima dečka, a da smo mi u kombinaciji. To su dvije različite priče u dva dana – započeo je Fran, pa nastavio:

– Nema smisla i ovo za Vojaža i Elenu što je rekla, to je čista glupost. Nismo pričali o tome, niti smo pričali da ćemo biti u kombinaciji, niti da ćemo se viđati svakog dana – dodao je Pujas.

Na pitanje da li je imao s*ksualne odnose sa njom, kao što je Sandra ispričala, Fran je rekao sljedeće:

To stvarno ne bih komentarisao – istakao je Fran.

Ovim stavljam tačku, stvarno se više ne bih prepirao sa Sandrom Čaprić, zatvaram temu! – poručio je Pujas, piše


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh