Film i TV

MILJANA KULIĆ NAPUŠTA ZADRUGU 5?! Ima dogovor sa produkcijom – ovo je razlog?!

Kako je otkrio Nenad Macanović, Miljana Kulić za dva dana napušta “Zadrugu 5”.

Miljana Kulić - screenshot

Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola žestoko su se posvađali, a Bebica je u bijesu otkrio da Miljana za dva dana navodno napušta “Zadrugu”.

Kako je rekao, Kulićeva će u utorak otići u Niš na kontrolu, a ako je to tačno, Miljana vjerovatno ima dogovor sa produkcijom, koja joj izlazi u susret zbog prijeloma noge koji joj se dogodio dan pred ulazak u rijaliti, što je ona i sama bila otkrila kada je doživjela nezgodu.

Podsjetimo, Miljana je nekoliko dana nakon ulaska u “Zadrugu”, napustila rijaliti kako bi operisala nogu, a nakon toga se vratila na imanje u Šimanovcima.

– On se igra s tobom i ucjenjuje te – rekao je Macanović Miljani.

– Ma šta je ja ucjenjujem? – pitao je Zola.

– Pa ne daš joj da priča sa mnom! – odbrusio mu je Bebica.

– Samo kod tebe je normalno da tvoja djevojka priča sa bivšim momkom. Ti pustiš i da je drugi j*be, boli te k**ac – rekao je Zola, a Nenad je tada otkrio da Kulićeva izlazi iz rijalitija.

– Ona pravi budalu od sebe! A tek će da bude pakao kad bude u utorak otišla kući, vidjet ćeš – otkrio je Nenad Macanović, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh