Film i TV

“ŽELIM DA BUDEM KAO DEJAN NAKON RASKIDA” – OFARBAO SE FILIP CAR: Svi čekaju Dalilinu reakciju

Filip Car je danas odlučio da se ofarba u plavo i kako on kaže, postane kao Dejan Dragojević nakon raskida.

Car i Đedović - screenshot

Za njegovu frizuru se pobrinuo Stefan Karić, a kako će izgleda kada skine foliju i kesu sa glave, saznaćemo uskoro, piše Novi.

– Deki gledaj, i ti i zet ste isti. Imate šlemove – rekao je Đedović.

– Sad sam kao on kada raskine – dodao je Car.

Stefan Karić je danas tokom dana ofarbao Filipa Cara koji želi da kopira Dejana Dragojevića. On je sa Markom Đedovićem pokrenuo aktuelnu temu o Dragojevićima.

– Šta je sa ovi narodom, Dejan došao do mene i ja kažem dobio si snajku gratis. Što ti kažeš, pola Tuzle bijelo, lud, udaren – smijjao se Đedović.

– Završila se emisija, Dalila puši cigaru i oblizuje se, gleda u mene, a zavodi -Anđela. Sa mnom se ponašala drugačije – rekao je Car.

– Kakve su to šibicarske fore. Sramota me je da se raspravljam sa njom – čudio se Đedović.

– I mene isto, sve pada u vodu, što sam imao emocije i što sam je voluo, sve me je sramota. Ja je mogu svaki put-…. Anđelo nije loš, ja ga gotivim i ove i prošle sezone… – pričao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh