Film i TV

STANJE MARIJE KULIĆ LOŠE: Nakon što je napravila haos u Nišu, oglasila se POTRESNOM PORUKOM!

Muke jedne majke!

Marija Kulić - Sscreenshot

Protekle nedelje mnogo se pisalo ne samo o Miljani Kulić, već i o njenoj sestri Tijani Kulić koja je doživjela saobaćajnu nezgodu, a ekipa emisija ”Premijera” uputila se u Niš kako bi sa porodicom Kulić obavila razgovor.

Dok se njena sestra uspješno oporavlja od saobaćajne nezgode koju je doživjela u noći između sedmog i osmog maja, Miljana ne prestaje da intrigira milionski auditorijum.

Novinarka sa terena naišla je na odbijanje od vidno revoltirane Marije Kulić.

Marija se ubrzo oglasila rekavši da je njena mlađa kćerka Tijana sada dobro, dok dešavanja u “Zadruzi” nije željela da komentariše.

– Ne osjećam se dobro, a vi tu ništa ne možete. Ne zanimaju me nikakve emisije, niti intervjui o bilo čemu. Tijana je odlično sada, onako kako treba i kako ljekari očekuju. Izašla je u grad, kod frizera – glasila je poruka Marije Kulić nakon neprijatnosti u Nišu, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh