Film i TV

PRAVO LICE BEBICE POSLIJE MILJANINE VEZE SA ZOLOM: Provaljena PREVARA – završio noćas u krevetu sa Marijanom

On juri Miljanu, Miljana Zolu, a bebici se svi smiju zbog toga. Malo po malo pa krene da bježi iz Zadruge, pa odustane, ili ga vrate, a gotovo prečesto pominje Mariju Kulić sa kojom se nagađa da ima neku vrstu dogovora.

Bebica i Marija - screenshot

Nenad Macanović Bebica jedan je od enigmi Zadruge 5.

Iako je u rijaliti ušao kao velika ljubav Miljane Kulić i čovjek koji je spreman sve da izgubi zbog nje (navodno je bogataš i biznismen) bebica je ostao misteriozan i svima je i dalje veoma interesantna njegova ličnost.

On juri Miljanu, Miljana Zolu, a bebici se svi smeju zbog toga. Malo po malo pa krene da bježi iz Zadruge, pa odustane, ili ga vrate, a gotovo prečesto pominje Mariju Kulić sa kojom se nagađa da ima neku vrstu dogovora.

Ipak, Bebica je noćas uprkos velikoj ljubavi prema Miljani završio na krevetu Marijane Zonjić. iako zna da je Miljana posesivno ljubomorna i da će to naići na neodobravanje, kako nje, tako i njene majke Marije, piše Srbija danas.

Pogledajte Bebicu i Marijanu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh