Film i TV

“HILJADU PUTA SAM HTIO DA ODEM” – DEJAN PRVI PUT ISKRENO O BRAKU: Tek da čujete čiji je duks pronašao u Dalilinim stvarima

Vidi se iz kakve porodice si došao, iza žbunja – rekla je Dalila.

Dejan i Dalila - sceenshot

Dalila Dragojević i Dejan Dragoejvić su nasatvili svoju raspravu sa nikad gorim uvredama! Šta si ti učinio za svoju majku? Opet ćeš da učiniš od mog dijela – rekla je Dalila, piše Novi.

Od čega? Od tvog ku*vanja – rekao je Dejan.

Sa pedeset njih sam bila a ti me prihvatio takvu. Ovoj ku*vetini si spremao sve – rekla je Dalila. Idi usreći druge porodicu – rekao je Dejan.

Znaš koliko puta sam htio da ode, samo nisam imao gdje. Hiljadu puta sam sjeo u kola da odem zbog tvoje šizofrenije. Kada sam poslije našao Karićev duks, koji si sačuvala. Duks je bio u džaku sa porukama – rekao je Dejan.

Osušila ti se usta, gotov si – rekla je Dalila.

Da, ali informacije neće da se osuše. Kada izađem napolje, sve tvrdim! Sve tvrdim, od tetaka i svega. Da ne pominjem ljude koji su zabranili da ih ti pominješ , tvoja familija. Neću da pominjem njih! – rekao je Dejan.

Ajde spomeni ih, ajde. Doći ću ovdje kada mi budeš zatrebao, sada idem – rekla je Dalila.

Otimali kuće, sve živo, o tome ću kasnije – rekao je Dejan.

Vidi se iz kakve porodice si došao, iza žbunja – rekla je Dalila.

Detalji u nastavku teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh