Film i TV

UPRAVO POBJEGAO IZ ZADRUGE: Nakon što je SAZNAO PRAVU ISTINU, preskočio ogradu i NAPUSTIO BIJELU KUĆU!

Nenad Macanović Bebica prišao je Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, pa ponovo pokušao da probudi sažaljenje kod bivše djevojke.

Bebica bježi - screenshot

– Zašto hoćeš da bježiš? – pitao je Zola.

– Neću da gledam kako je ponižavaš – rekao je Bebica.

– Ja je ponižavam? Ona se sa mnom ne ljubi, neće da bude u odnosu. Ja nju nikad neću ostaviti – odgovorio je Čolić.

– Skloni se, rekao si da nećeš više da mi prilaziš – poručila je Miljana.

– Znaš ti koliko joj padaš u očim – dodao je Zola.

– Neka… – rekao je Bebica.

Nenad Macanović Bebica nakon prilaska Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, odlučio je da ponovo pokušajem bjekstva iz “Zadruge” probudi sažaljenje kod bivše djevojke, kako bi ona obustavila komunikaciju sa Zolom.

Macanović redovno prijeti Miljani napuštanjem rijalitija, jer misli da će na taj način probuditi sažaljenje kod nje. Međutim, ni ovaj put mu to nije pošlo za rukom, pa je Miljana nastavila da provodi vrijeme sa Zolom, piše Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh