Film i TV

HAOS! SLOVENKA BRUTALNO ODGOVORILA BILJANI: Aleksandrina majka žestoko branila kćerku od porodice Dragojević

Nije joj svejedno!

Aleksandra Nikolić - Novi

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su jedan od mirnijih parova u Bjeloj kući, ali su nedavno podlegli pritisku i situaciji te su se žestoko sukobili kada je Nikolićeva prebacila svom dečku kako ne vodi računa dovoljno o njoj.

Naime, ona je željela da Dejan zamoli Drvo mudrosti za specijalan zadatak, kojim bi omogućio da dobije frizera i riješi problem sa kosom koja joj opada i dobije novu nadogradnju. Tom prilikom je napravila scenu, iznijela niz uvreda na njegov račun i šokirala javnost. Nakon toga su se ubrzo pomirili, ali se navedeni sukob i dalje komentariše.

Slovenka Nikolić Lola, Aleksandrina majka, oglasila se za Pink.rs i prokomentarisala ljubavni odnos svoje kćerke.

-Nisam detaljno pratila, ali mi nije jasno zašto sama nije tražila frizera ili zadatak za kosu. Ona je napravila problem jer je ona takva da bi svakome sve učinila, a kamoli Dejanu. Za nekoga koga voli bi radila apsolutno sve! Vjerujem da je Dejan iskreno voli, ali moguće da se neko umiješao, ne bih da se izjašnjavam – kaže Lola.

Slovenka je progovorila i o novonastalom pomirenju Dalile i Cara, s obzirom na to da je Dragojevićka jedan od najvećih strahova njenog djeteta kao i moguće pomirenje sa Dejanom.

Njih nemam šta da komentarišem uopšte, ko su oni meni? Mene ne zanima niko sem mog djeteta i onog ko je pored njega!

Biljana Dragojević, Dejanova majka, bila je vidno izrevoltirana i prokomentarisala sukob Dejana i Aleksandre, pa tom prilikom izjavila da je Nikolićeva razmažena i da nije u redu da tako komentariše ‘mezimca’ Dragojević porodice. Slovenka, na njene komentare nije ostala imuna.

-Svašta, pa i moje je dijete ljubimica u svojoj porodici, samo što od ptice mlijeka nije imala. Ne želim da se miješam u njihove odnose i komentarišem bilo šta, oni su danas dobro sutra loše i ne bih da svojom izjavom bilo šta dodajem. Svako ko govori takve stvari, govori o sebi. Moja Aleksandra jeste razmažena, bila je bolesna osam godina, primala infuzije 4-5 puta dnevno, svašta je prošla. Šta sam trebala da je tjeram da usisava, kuha, pere sudove… Kada bi ljudi znali ša je sve prošla, nikada u životu ne bi rekli jednu riječ za nju… Ona je zlatna, kakva su djeca koja su imala taj problem. Ne bih dalje komentarisala – zaključila je Slovenka za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh