Film i TV

ŠOK! OTKRILA IMENA RIJALITI UČESNICA KOJE SE BAVE PRO.TITUCIJOM: Uhvaćena je na djelu!

Bivši zadrugarka Jelena Krunić gostovala je u emisiji “Džet-set top 5” čiji je autor novinar Goran Todorović.

– Dejan i ja smo bili u “Parovima”. Provela sam tri mjeseca u tom rijalitiju, a nakon toga je on ušao tako što smo ga Dalila i ja pozvale iz studija da dođe dole. Zajedno smo ga pozvale, tada je njegov brat David bio unutra. Dalila je rekla “ovaj je moj”. Sa Dekijem se nikad nisam zavadila, čak ni kada smo bili u “Zadruzi 3”, tada je bio namazan, a sada je tapaciran i prelakiran – rekla je Jelena Krunić, a onda je progovorila o pro.tituciji i otkrila koje zadrugarke se navodno bave najstarijim zanatom, piše Informer.

Jelena je rekla ime učesnice rijalitija za koju tvrdi da se bavi pro.titucijom, a kako je navela čak je nekoliko puta uhvaćena na djelu!

Krunićeva je takođe otkrila za koju bivšu zadrugarku misli da se bavi nastarijim zanatom:

– Ona je broj jedan. Gospođa koja je bila u tom nekom svijetu policije, sada je pro.titutka – rekla je Jelena, a koga je još povezala sa pro.titucijom saznajte u videu!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh