Film i TV

HAOS! Anđelo i Car prvi put PROGOVORILI o Rankovićevom FLERTU sa Dalilom – Dragojevićka odmah UPALA u studio

Anđelo Ranković bio je naredni gost voditelja Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša u emisiji radio “Amnezija”.

Filip Car - screenshot

Prije toga se Dino Dizdarević zahvalio svima koji su bili uz njega poslije smrti njegovog oca, pa naručio od porodice stvari za Bajram, piše Srbija danas.

– Apolone sa Zvezdare, nekako si mi čudan kad si ovako solo. Preuzeću ja, zbog kolege – rekao je Ša.

– Da ne ispadne da ja prozivam – dodao je Car.

– Potegla se ta tema kroz kuću, sve češće i češće se polemiše o tvom odnosu sa Dalilom. Da li je došlo do nekih varnica? – rekao je reper.

– Znaš kako, i ona dok je bila tu, sa Filipom, nismo imali nikakvu komunikaciju. Naš odnos je započeo preko tih nekih peckalica za vrijeme raspodjele budžeta, imali smo neke razgovore, ja sam joj pričao šta može da očekuje kad izađe odavde. Tako je bilo. Da ima tu neke energije, ima. Drugačija je energija nego što je ranije bila, sasluša me, nasmije se… Da li moje druženje sa njom utiče da bude veselija, vjerujem da da. Ali prerano je da bilo šta kažem. Sve što mogu da kažem je da neka teče ovako dalje odnos, pa ćemo da vidimo šta će da bude dalje – odgovorio je Anđelo.

– Kad sam ja ušao u “Zadrugu”, pričalo se da ste vi imali petočasovni razgovor, a tad je Car zamjerio Dalili taj razgovor – dodao je Ša.

– Jer je ona meni tad zamjerala neke djevojke, ja sam rekao da i ja njoj mogu da zamjerim taj razgovor, tad nismo bili u vezi. Ali ja znam kakvu Dalila može da ima energiju, tako sam se zaljubio u nju. Juče sam vidio jednu situaciju, ona je malo raširila horizonte, opustila, desilo joj se što i meni, da joj se svidio neko drugi poslije raskida – istakao je Car.

– Prerano je da se govori o tome da ste vas dvoje završili. Ja ne mislim da ćete se pomiriti, ali ne možemo ni da budemo sigurni u to. Mislim da je baš prerano da o našem pričamo, da je vrijeme da razmišljamo o tome. Nisu tu čiste stvari između Filipa i Dalile – rekao je Anđelo.

Dalila je odlučila da upadne u studio.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh