Film i TV

DALILA I ALEKS UDRUŽILE SNAGE PA ZAJEDNO ISPOZIRALE POVODOM USKRSA! Spoj nespojivog – Koja vam se više dopada?

Spoj nespojinog!

Dalila i Aleks - pink.rs

Ljubavna drama Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, a potom i razvod svakako su obilježili nikad turbulentniju sezonu ‘Zadruge’.

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, na velelijepnom imanju u Šimanovcima je zavladala prava šarena praznična atmosfera, te je tako Pink.rs uspio da spoji nespojivo.

Naime, povodom Vaskrsa, vaši i naši najomiljeniji zadrugari fotografisali su se za PINK.rs, a mi smo tom prilikom birali najinteresantnije spojeve, te su tako ljute suparnice Dalila Dragojević i Aleksandra Nikolić Aleks udružile snage i zajedno ispozirale ispred objektiva Pink.rs-a. Uske haljine, preplanuli ten i duge lepršave kose izazvale su pometnju, te nije ni čudo što se glavne ljubavne priče vrte upravo oko ovde dvije atraktivne zadrugarke.

Poznato je da je Aleks u ‘Zadruzi 4’ bila sa Filipom Carem u romansi, zbog kog je Dalila ostavila supruga Dejana. Romansa Dalile i Cara nije opstala, ali su zato Dejan i Aleksandra pronašli zajednički jezik i uprkos brojnim turbulencijama njihova veza i dalje traje.Da li će ove intrigantne zadrugarke zadržati trenutni status sa zamjenutim partnerima ili će se svaka vratiti svom do kraja nepredvidivog rijalitija, ostaje da vidimo kroz nepuna tri mjeseca do kraja ‘Zadruge 5’.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh