Film i TV

NENADU NIŠTA NISAM BRANILA, ČUDILA SAM SE ŠTO GA ROĐENA MAJKA NE ZOVE! Marija Kulić šokirana izjavom novopečenog zeta BEBICE!

Nenad Macanović Bebica nakratko je izašao iz “Zadruge 5” i kako je sam priznao otišao u Niš kod roditelja svoje, sada već, bivše djevojke.

Marija Kulić - Screenshot

Po povratku u “Zadrugu 5”, bebica je Miljani prenio pozdrave od porodice i otkrio da svoju majku nije kontaktirao jer mu je zabranila Marija Kulić. Mi smo pozvali Kulićkinu majku koja je, blago rečeno, bila u šoku kada je čula za ovo:

– Ne, to nije tačno. Ja sam mu rekla da je čudno što ga majka nije zvala kad je vidjela da je izašao. Pitala sam ga da li njegova majka ima njegov broj i on je rekao da ima. Čudila sam se što jedna majka nema potrebu da pozove svoje dijete da provjeri kako je – počela je Marija i nastavila da iznosi još šokantnije informacije:

– On je pored stana u Beogradu i kuće hvatao taksi i čekao autobus za Niš. Mi nismo mogli da vjerujemo. Meni je nevjerovatno da ga roditelji ne kontaktiraju, a vide da su mu se desile neke promjene u “Zadruzi”. Vide da im dijete preskače zid redovno i ne pozovu ga – izjavila je Marija Kulić koju smo pitali i kakvo je njeno zdravstveno stanje zbog svega što vidi u rijalitiju:

– Dobro sam, za sada – kratko je prokomentarisala, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh